USKORO CEMO UZIVATI PRED TV EKRANOM Nastavljeno snimanje serije Selo gori a baba se ceslja

Izvor: medio.rs, 10.Maj.2016, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USKORO CEMO UZIVATI PRED TV EKRANOM Nastavljeno snimanje serije Selo gori a baba se ceslja

Snimanje petog ciklusa televizijske serije "Selo gori, a baba se češlja" autora Radoša Bajića, u produkciji Radio televizije Srbije i izvršnoj produkciji "Contrast studios", nastavljeno je danas u porti manastira Svetih apostola Petra i Pavla, u kosmajskom selu Nemenikuće

Tokom naredna tri meseca ekipa serije će snimati u okolini Beograda, u centralnoj Srbiji i dolini Zapadne Morave - u selima Kukljin, Bogdanje i Medveđa, saopštila je kuća "Contrast studios".  >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs <<

Ukoliko se stvore potrebni uslovi, prema planu snimanja, početkom jula ekipa se seli na Kosovo i Metohiju, gde će pasti i poslednja klapa serijala, čiji su prvi kadrovi snimljeni pre 10 godina (6. oktobra 2006) na promenadi u Vrnjačkoj Banji.

U međuvremenu serija je postigla veliku popularnost u Srbiji i celom regionu.

Uz 89 do sada snimljenih epizoda, sa petim ciklusom i 12 novih, koje se snimaju, "Selo gori, a baba se češclja" će, kako ističu poroducenti, sa 101 epizodom biti i najduža srpska televizijska serija svih vremena.

- Kao da snimamo prve kadrove, toliko je snažna naša motivacija da u novih 12 epizoda gledaocima pružimo najbolji mogući igrani serijski program. Radujem se ponovnom susretu sa našom milionskom publikom, a posebno sam uzbuđen zbog mogućnosti da deo serije snimim na Kosovu i Metohiji - istakao je scenarista, reditelj i tumač glavne uloge Radoš Bajić. 

Direktor produkcije "Contrast studios" Nedeljko Bajić je rekao da su prošle jeseni snimili materijal za nešto više od četiri epizode i očekuje ih još 50 snimajućih dana, od kojih će svaki biti "veliki izazov za produkciju, jer radimo u veoma teškim ekonomskim i finansijskim okolnostima".

I u petom ciklusu igraju Milorad Mandić Manda, Radoš Bajić, Ljiljana Stjepanović, Olga Odanović, Mirko Babić, Nenad Okanović, Nedeljko Bajić, Marija Petronijević, Suzana Mančić, Feđa Stojanović, Nela Mihailović, Ivan Vučković, Miroljub Trošić - Ðoda, Nikola Džamić, Apostol Apostolović, Danica Todorović.

Pojaviće se i novi junaci koje će tumačiti Jelena Gavrilović, Milena Predić, Snežana Savić, Dragan Vujić Vujke, Frano Lasić, Branko Janković, Rastko Petrović, Milenko Pavlov, Jelena Mila, Saša Joksimović, Duško Premović, Dušica Novaković i mnogi drugi.

Direktor fotografije je Predrag Jočić, autor kostima Ivana Nestorović, montažer Stevan Marić, kompozitor Aleksandar Sanja Ilić, scenograf Dragan Mićanović, glavni organizator Marija Drajić, pomoćnik reditelja Ivan Zacero i izvršni producent Jelena Bajić-Jočić. 

Informer.rs

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.