URUČIVANJEM ZAHVALNICA OKONČANA AKCIJA ĐACI VAS MOLE, USPORITE PORED ŠKOLE

Izvor: Kurir, 07.Jun.2010, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URUČIVANJEM ZAHVALNICA OKONČANA AKCIJA ĐACI VAS MOLE, USPORITE PORED ŠKOLE

Na platou ispred Skupštine grada sutra će se održati priredba na kojoj će biti dodeljene zahvalnice i priznanja za sve koji su doprineli uspešnosti akcije "Đaci vas mole, usporite pored škole".

Ovim putem JKP "Parking servis" želi da zahvali svima koji su pomogli da se akcija "Đaci vas mole, usporite pored škole” uspešno okonča. Zahvalnice će dobiti predstavnici Skupštine grada, Sekretarijata za obrazovanje, Sekretarijata za saobraćaj, predsednici opština, kao i predstavnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << medija i saobraćajne policije.

Akcija "Đaci vas mole, usporite pored škole" sprovodi se već treću godinu i podrazumeva edukaciju đaka nižih razreda o bezbednosti u saobraćaju. Cilj akcije je da učenici prvog razreda na teritoriji Beograda dobiju osnovna saznanja o kulturi u saobraćaju zbog čega prvaci svake godine dobijaju zaštitne fluorescentne prsluke.

Beoinfo

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.