UROŠU PAŠAJLIĆU ODLOŽENO SUĐENJE: Policija ne može da pronađe majku devojčice

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024, 11:02

UROŠU PAŠAJLIĆU ODLOŽENO SUĐENJE: Policija ne može da pronađe majku devojčice

Na sledeće ročište biče pozvana majka devojčice i Pašajlićev prijatelj u čijem se stanu krio do hapšenja.

Suđenje Urošu Pašajliću, optuženom za zanemarivanje i zlostavljanje svoje osmogodišnje ćerke, odloženo je danas u Prvom osnovnom sudu u Beogradu. Suđenje je odloženo zbog nedolaska majke devojčice N.T.

Kako je sudija objasnio, njoj je uredno poslat poziv, obaveštenje je ostavljeno u poštanskom sandučetu, ali poziv nije preuzet. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nakon toga je pokušano obaveštenje o suđenju putem policijskenstanice, ali do dana suđenja izveštaj nije prispeo.

Sudija je naložio Pašajličevom braniocu danpokupa da dostavi JMBG Nevene T. jer matilni broj koji se nalazi u spisima predmeta nije pravi, a da će sud do nje da pokuša da dođe putem odeljenja za potrage.

Kako se isti slučaj ne bi ponovio i sledeći put, osim majke devojčice, biće pozvan i svedok, muškarac u čijoj kući se Pašajlić krio do hapšenja.

Na današnje suđenje došla je i Pašajličeva bivša partnerka, koja je sudu na USB-u dostavila fotografije stana u kom su živeli, a koje je prethodno predala u štampanom obliku.

Sudija je rekao da će naknadno biti odlučeno da li če te fotografije da budu izvedene kao dokaz.

Naredno suđenje biće održano 19. februara.

Pašajlić je na suđenje doveden iz pritvora u kom se nalazi od 28. marta.

Podsetimo, njemu se optužnicom teret stavljaju krivična dela nasilje u porodici i zlostavljanje i mučenje, kao i da je tokom 2022. godine do 24. marta ove godine, bezobzirnim ponašanjem ugrožavao telesni integritet i duševno stanje svoje ćerke.

Time je učinio krivično delo nasilje u porodici sa krivičnim delom zlostavljanje i mučenje koje je učinio na štetu emotivne partnerke na taj način što ju je u kontinuitetu zastrašivao, pretio, vređao je i držao zatvorenom.

Tužilaštvo će za izvršenje svakog od navedenih krivičnih dela predložiti sudu izricanje maksimalne kazne prema okrivljenom, kao i izricanje mere bezbednosti obavezno lečenje narkomana i obaveznog lečenja alkoholičara u skladu sa nalazom i mišljenjem sudskog veštaka.

(Srbija Danas/Telegraf.rs)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NESTALA MAJKA DEVOJČICE ZATOČENE U KADI! Otac kao svedoka predložio svog druga: Evo šta su njih dvojica radili u danima jezivih otkrića

Izvor: Blic, 15.Jan.2024

Suđenje Urošu Pašajliću, okrivljenom da je držao zatočenu ćerku (8) u kadi u stanu na Zvezdari, odloženo je juče jer ni poštar, ni policijski službenici nisu našli na adresi majku devojčice Nevenu T. Kako i sledeće ročište, zakazano za 19. februar, ne bi zadesila ista sudbina, sudija...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.