URNEBESNO: Koentrao naterao saigrače da plaču od smeha!

Izvor: Kurir, 13.Maj.2013, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URNEBESNO: Koentrao naterao saigrače da plaču od smeha!

Portugalac se pojavio na klupi iako nije uvršten u tim protiv Espanjola

BARSELONA - Fudbaler Reala Fabija Koentrao dobro je nasmejao igrače i stručni štab madridskog kluba, pošto se pojavio na klupi za rezerve iako nije bio planiran za duel sa Espanjolom.

Trener Reala Žoze Murinjo je odlučio da Koentraa izostavi sa spiska igrača i da ga pošalje na tribine stadiona u Barseloni. Međutim, portugalski fudbaler je mislio da će biti u sastavu i došao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je na klupu za rezerve. Njegovo pojavljivanje izazvalo je čuđenje kod Ikera Kasiljasa i Karima Benzeme.

Kada su shvatili o čemu se radi počeli su da ga ismejavaju, a Koentrao je otišao do sekretara stručnog štaba da proveri da li će biti u timu. U tom trenutku naišao je i Murinjo koji se dobro nasmejao, a Portugalac je postiđen otišao na tribine.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.