(URNEBESNO) KO SU GOSTI NA SLAVAMA U SRBIJI: Podela koja je do suza zasmejala društvene mreže

Izvor: Piplmetar.rs, 23.Dec.2016, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(URNEBESNO) KO SU GOSTI NA SLAVAMA U SRBIJI: Podela koja je do suza zasmejala društvene mreže

Kada bi se gosti u Srbiji koji idu na slave podelili po tipovima, dobili bismo urnebesni opis tipova ljudi na slavama.
Pogledajte, da ne dužimo.
Držač slova sklon je držanju banke za astalom, a posebno je nezgodan zbog toga što ne prihvata nikakva argumente svojih oponenata i raspolaže zavidnim arsenalom tema: Sve od dnevnopolitičkih do „šta se meni desilo ’78. u Neumu“. Najviše ceni one koji mu se ne suprotstavljaju, ne shvatajući da su oni došli >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << samo da se najedu sarme i prasetine, da ispoštuju domaćina i da im se jebe da razgovaraju sa nekim. Sklon alkoholu.
Jeljcin – došao na slavu da se napije i to ni najmanje ne krije, čak se trudi da svojim ponašanjem pokaže ljudima koliko je pijan i srećan zato što je domaćinu slava. Obično dolazi sa ženom koja ga ignoriše.
Nepoznat lik – usamljen lik koga neko iz familije poznaje površno s posla, pa bane na slavu da bi se malo družio s ljudima. Ima psiho facu, ali nije opasan niti kome smeta. Izbegava da popije.

Volim ovaj trenutak kada svojoj porodici pozelim srecu i mir ❤ #slava #tradicija #slavskikolac #milinkuvar
A video posted by Milin Kuvar (@milinkuvar) on Nov 20, 2016 at 2:25am PST


Socijalizator – tip u pedesetim godinama. Pokušava da se socijalizuje s tobom jer su vac prilike spojile na istoj geografskoj lokaciji. Poslednji put se slično desilo pre pet godina, verovatno isto na nekoj slavi, ali njemu to ne smeta da započne srdačan razgovor sa tobom, probijajući led neshvatljivim pitanjima poput: „šta ima novo“ ne bi li uspešno ušao u konverzaciju. Ti mu nisi bitan, isto bi uradio sa bilo kim drugim ko je slučajno seo pored njega.
Crnogorac – glasno peva i puca u vazduh.
DJ lik – na sve načine nastoji da od slave napravi kojekakvu slavžurku potpuno nerezonskim zahtevima da se puste Elitni Odredi sa hit singlom „zapalimo grad“. Stariji ga gledaju sa nipodoštavanjem.
Dečko mlađe ćerke domaćina – potpuno van svoje zone komfora, ne zna ni sam šta bi radio ovde osim krkao, a ne sme da se napije. Otprilike to je trenutak kada i on skapira da će biti samo još jedan u nizu recki na krevetu.

#Srpskaslava #Krsnaslava #SlavskiKolac
A photo posted by Srpska Slava (@srpska_slava) on Oct 26, 2015 at 9:47am PDT


Dalji ujak, stric, tetak koji radi u muriji – gleda te ispitivački ne bi li otkrio čime se drogiraš i zašto.
Starmajka – keva domaćicine keve. Domaćicina baba. Bude malo na početku, posle ode da prilegde. Vrati se posle 5 sati, već pred kraj kad su svi pijani pa je niko ni ne primeti. Opet ode. Drago joj je što se skupilo toliko ljudi.

#svetinikola #slavskikolac
A photo posted by Tanja-Beograd (@t2dm) on Dec 19, 2016 at 5:37am PST


Večni klinac – momak u ranim dvadesetim koga domaćini postave u malu sobu da jede sa sitnom decom sa kartonskih tanjira.
Bane – dobri sin šire familije, desetka na Mašincu, sedi pored ćaleta koji radi u muriji.
Prikriveni homoseksualac – sin nekoga sa slave, svi znaju da je peder, al se o tome na slavi ne priča. Otac ga na slavu dovodi milom ili silom. Ćuti, slabo jede jer čeka kolače i tortu, izbegava piće.

#slava #slavskikolac #svdjordje #krst #orthodox
A photo posted by Alenka Alka OG (@alenka_alka_art) on May 5, 2016 at 6:13pm PDT


Radeta – sredovečna žena koja stalno govori “uzeću samo malo da probam” i tako za sve i na kraju pojede pola stola. Često ima mršavog muža.
Kliknite na stranicu broj 2 da nastavite čitanje.

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.