URNEBESNO: Golman se vraćao motociklom na svoj gol

Izvor: Kurir, 16.Mar.2013, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URNEBESNO: Golman se vraćao motociklom na svoj gol

Posle pokušaja da postigne gol suparničkoj ekipi čuvar mreže seo na motocikl svog prijatelja i odvezao se do svog kaznenog prostora

Mnogo bizarnosti je do sada viđeno u fudbalu ali ne i to da se golman iz suparničkog šesnaesterca na svoj gol vraća motociklom!

Upravo takva scena viđena je na utakmici dva amaterska kluba.

Golman jedne od ekipa je otrčao u protivnički kazneni prostor kako bi pokušao da postigne gol posle kornera, ali kako mu to nije pošlo za rukom, seo je na prijateljem motocikl i velikom brzinom se vratio na svoj gol.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEVIĐENO: Golman se vraćao na gol motociklom! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 16.Mar.2013

Pošto nije uspeo da ugrozi protivnički gol prilikom izvođenje kornera, čuvar mreže amaterske ekipe seo je na motocikl prijatelja i brzo se vratio u svoj kazneni prostor

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.