URLAO I UDARAO GLAVOM O POLICIJSKA KOLA! Poznat identitet ubice koji je ZAKLAO MLADOG FUDBALERA

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 20:04

URLAO I UDARAO GLAVOM O POLICIJSKA KOLA! Poznat identitet ubice koji je ZAKLAO MLADOG FUDBALERA

Užas u regionu.

Luka B. (22) koji je sinoć poginuo u napadu na ulici od strane braće zavisnika, bio je jedinac i sportista. Bio je član juniorskog tima Mosora sve do izbijanja pandemije koronavirusa.

Njegov trener Marin Grčić za Dalmatinski portal kaže da je Luka bio uzoran, pristojan i izvanredan mladić, redovan na treningu. Takođe je imao talenat za mali fudbal, prema rečima trenera Grčića.

Za nanošenje smrtonosne rane mladom fudbaleru sumnjiči >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se muškarac , zavisnik s dugim dosijeom. Brani se ćutanjem. Naneo ubodnu ranu prsa velikim kuhinjskim nožem s oštricom dužom od 20 centimetara, kao i njegova dva brata, ima velikih problema sa zavisnosti od droge i obimnim dosijeom sa prijavama za remećenje reda i mira, tuče i krađe.

Prema informacijama Dalmatinskog portala, u policiji se branio ćutanjem, a tako će, prema svemu sudeći, biti i na ispitivanju kod državnog advokata sutra. Očigledno je da će zbog težine samog dela i dosijea završiti u istražnom zatvoru.

Ubistvo se dogodilo sinoć oko 1 sat na trgu ispred hotela Corner. Luka B. bio je sam, a muškarac je bio sa bratom koji je takođe priveden. Prethodno je došlo do sukoba metar dalje u Ulici Domovinskog rata, nakon čega ubica odlazi kući po nož, vraća se i ubada Luku B. u prsa.

Policija je pronašla nož kojim je mladić ubijen u stanu ubice, piše Slobodna Dalmacija. Nož je ukupne dužine 37 centimetara, a sama oštrica noža je 24 centimetra. Uhapšeni nije govorio ništa u policiji, a po službenoj dužnosti brani ga poznati splitski advokat Darko Stanić, koji nije želeo da daje izjave.

Lekari ubodenog 22-godišnjaka 45 minuta bezuspešno pokušavali da reanimiraju

Iz Objedinjenog hitnog bolničkog prijema KBC-a kažu da je  22-godišnjak s teškom ubodnom ranom u predelu desnog prsišta doveden na odeljenje Hitne pomoći bez vitalnih znakova. Pristupili su odmah reanimaciji, ali bezuspešno, te su nakon 45 minuta proglasili smrtni ishod.

Sukob je sinoć započeo ispred zgrade u kojoj braća stanuju u Ulici Domovinskog rata. Žrtva je tada još bila u društvu trojice prijatelja. Ipak, nakon nekog vremena došlo je do sukoba s dvojicom braće koji metar dalje, na trgu pred hotelom Corner. Navodno se pre toga mladić i udaljio, ali se potom vratio.

U jednom trenutku najstariji brat je otišao po nož u stan u kom žive. Njime je zadao više teških rana mladiću koji je pokušao da pobegne uz Mažuranićevo šetalište. Po dolasku policije ubica se opirao hapšenju. Kada je uveden u službeno vozilo, glavom je udarao u žičanu pregradu u vozilu i urlao na sav glas.

Izvor:Srbija Danas/Telegraf

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.