URADIO NEŠTO ŠTO NIKO NIJE OČEKIVAO: Bojovićev potez odmah po dolasku šokirao Srbiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2022, 00:20

URADIO NEŠTO ŠTO NIKO NIJE OČEKIVAO: Bojovićev potez odmah po dolasku šokirao Srbiju

Bojović je tokom leta nosio masku na licu, kao i sivi kačket.

Luka Bojović, koji je večeras sleteo u Beograd iz Španije, napustio je aerodrom bez obezbeđenja, u pratnji svog advokata Borivoja Borovića.

Na aerodromu "Nikola Tesla" u trenutku sletanja aviona u kojem se nalazi Bojović je bio veći broj pripadnika policije.

Nakon sletanja, Luka Bojović je u pratnji policije odveden na razgovor sa pripadnicima UKP, u zgradi aerodroma, posle čega >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je otišao u nepoznatom pravcu.

Podsetimo, protiv Bojovića se u Srbiji ne vodi nijedan sudski postupak niti je za njim raspisana poternica. On je za pravosudne organe slobodan čovek.

On je uhapšen u Valensiji, i 2014. godine osuđen je na 18 godina zatvora zbog organizovanog kriminala, ali su mu se u kaznu zatvora računale i prethodne dve godine koje je proveo u zatvoru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.