URADIĆU ISTO ŠTO I KOSTA, BIĆE NEZAPAMĆEN MASAKR, KUNEM VAM SE Strašne pretnje mladića iz Ekonomske škole!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 12:17

"URADIĆU ISTO ŠTO I KOSTA, BIĆE NEZAPAMĆEN MASAKR, KUNEM VAM SE" Strašne pretnje mladića iz Ekonomske škole!

Informaciju o ovom nemilom slučaju ima i policija.

Mladić iz Bihaća, A. Z. danima preti da će učiniti sličan krvav pir kakav se desio u Srbiji, te da će ubiti učenike i zaposlene u Ekonomskoj školi.

Stravičan slučaj potresao je region kada je juče četrnaestogodišnji mladić Kosta Kecmanović počinio masakr na Vračaru u Beogradu, nakon čega je usledio niz osuda kako javnih ličnosti, tako i građana. Međutim, na društvenim mrežama pojavile su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se i objave onih koji hvale ovaj monstruozan čin dečaka.

- Onaj dečak što je ubio osmoro dece je kraljina za mene! Onakvo nešto i ja spremam već duže vreme za ekonomsku školu u Bihaću. Biće nezapamćen masakr u Bihaću, to vam se kunem životom! Kad ste me znali svi osuđivati i izbegavati, zbog toga će da bude teror - napisao je A. Z.

Informaciju o ovom nemilom slučaju ima i policija, što je i potvrđeno iz MUP Unsko-sanskog kantona, piše bosanski medij Avaz.

- Imamo informaciju. Obaveštava se i tužilaštvo. To je osoba koja je poznata nama u policiji. Ne znamo koje je godište. Ja mislim da jeste maloletan. Ne znamo da li je iko prijavio. Mi smo to videli na društvenim mrežama i onda mi to po službenoj dužnosti proveravamo – rekao je Bahrudin Dželalagić, portparol MUP USK.

Sve vesti o nezapamćenoj tragediji u Beogradu čitajte klikom OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.