UPUTSTVO ŠTA OBUĆI I ŠTA PONETI NA PROTESTE?! Pogledajte kako ĐILASOV MEDIJ oprema građane za HAOS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2020, 00:56

UPUTSTVO ŠTA OBUĆI I ŠTA PONETI NA PROTESTE?! Pogledajte kako ĐILASOV MEDIJ oprema građane za HAOS!

Na jednom portalu pojavila se fotografija sa uputstvima za proteste u Beogradu.

U trenutku kada se cela zemlja nalazi u užasno teškoj situaciji izazvanoj epidemijom korona virusa, demonstranti su i večeras, "spontano" odlučili da se ponovo okupe ispred Narodne skupštine uprkos meri zabrane okupljanja više od 10 ljudi.

Pre svega, neodgovornim ponašanjem demonstranata ugrožava se zdravlje svih građana Srbije, a posebno u situaciji u kojoj danas imamo najviše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << preminulih u jednom danu, međutim, ni to nije sprečilo huligane da se skupljaju, gađaju, tuku, ruše zajedničku imovinu građana Srbije. Ne Vučićevu, ne političku i stranačku, već zajedničku imovinu svih nas, koju će na kraju ovih huliganskih i divljačkih protesta i nasilja morati da plati i nadoknadi niko drugi do građana Srbije koji zabrinuto sede u svojim domovima i čekaju krajnji ishod ovih nemilih događaja.

Međutim, ono što je svima večeras privuklo pažnju jeste tekst koji se pojavio na tajkunskom portalu Dragana Đilasa sa fotografijom koja prikazuje uputstva kako doći "spreman" na proteste.

Članak vam prenosimo u potpunosti.

Nakon ovog teksta i ove fotografije, postavlja se samo jedno pitanje, da li su ovo zaista "spontani" protesti i "spontana i mirna" okupljanja i ko zaista stoji iza ovih nemira u trenutku kada Srbija vodi ljutu borbu protiv najvećeg neprijatelja, odnosno epidemije korona virusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.