UPUCAN U STOMAK DVA PUTA Otkriveno u kakvom je stanju mladić ranjen u beogradskom restoranu

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 17:23

"UPUCAN U STOMAK DVA PUTA" Otkriveno u kakvom je stanju mladić ranjen u beogradskom restoranu

Do pucnjave je došlo nakon svađe koja je izbila u restoranu.

Mladić (26) koji je ranjen danas u beogradskom restoranu trenutno je na operacionom stolu.

On ima ozbiljne povrede, ali nije životno ugrožen. S obzirom na to da je upucan u stomak dva puta, operacija je neophodna.

Kako saznajemo, on je policajac na suspenziji.

Podsetimo, do pucnjave je došlo nakon svađe koja je izbila u restoranu, a Bojan je za stolom sedeo sa dvojicom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drugova.

Raspisana je akcija "Vihor", a policija traga za počiniocem zbog pokušaja ubistva.

Kako saznajemo sa lica mesta, ljudi i dalje sede u restoranu pored kog se dogodila pucnjava i ručaju. Na terenu su tri policijske patrole, a prisutra je i interventna.

Kako saznajemo, napadač je pobegao ka stadionu Crvene Zvezde, a do pucnjave je došlo nakon svađe u restoranu oko 14 sati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.