UPOZORENjE ZA VOZAČE: Opasnost od poledice zbog vlažnih kolovoza

Izvor: Večernje novosti, 15.Feb.2017, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPOZORENjE ZA VOZAČE: Opasnost od poledice zbog vlažnih kolovoza

Saobraćaj na putevima u Srbiji se odvija bez zastoja, sa minimalnim čekanjem na naplatnim rampama Saobraćaj na putevima u Srbiji se odvija bez zastoja, sa minimalnim čekanjem na naplatnim rampama, saopštio je jutros Auto moto savez Srbije (AMSS). Na putevima preko planinskih prevoja i u višim predelima, ali i na ostalim deonicama gde je kolovoz vlažan postoji opasnost od stvaranja slabe poledice. Praznični dani donose veći broj vozila na putevima I i II reda, pa se >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << vozačima savetuje više strpljenja za volanom ukoliko dođe do nepredviđenih zastoja. Na putu IB reda, na novom Obrenovačkom putu, petlja Ostružnica, saobraćaj će se za vreme izvođenja radova odvijati jednom kolovoznom trakom. Saobraćaj je obustavljen na deonici Mojković-Krupanj zbog oštećenja mosta. Prema informacijama Uprave granične policije na putničkim terminalima na graničnim prelazima Srbije zadržavanja su oko 20 minuta.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gužve na granicama: Automobili čekaju do sat vremena, kamioni tri

Izvor: Blic, 15.Feb.2017

Na graničnom prelazu "Horgoš 2" zadržavanja za putnička vozila su do 60 minuta, dok su na ostalim prelazima zadržavanja do 20 minuta, saopštio je danas Auto moto savez Srbije (AMSS)...Kako se navodi, na prelazima "Horgoš" i "Kelebija" na izlazu iz Srbije ka Mađarskoj, zadržavanja na teretnim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.