UPOZORENJE ZBOG SEKSUALNOG NAPASNIKA SVUDA PO NOVOM BEOGRADU Dva puta hapšen, pa puštan na slobodu - EVO gde se sada nalazi

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2023, 17:45

UPOZORENJE ZBOG SEKSUALNOG NAPASNIKA SVUDA PO NOVOM BEOGRADU Dva puta hapšen, pa puštan na slobodu - EVO gde se sada nalazi

Muškarac je pre dva meseca uhapšen zbog krivičnih prijava za krivično delo - polno uznemiravanje, međutim, on je nakon toga pušten na slobodu. Potom je kako nezvanično saznajemo, ponovo uhapšen, međutim, žrtva ga nije prepoznala zbog čega je ponovo završio na slobodi.

Povodom ovog slučaja kontaktirano je Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu iz kojeg navode sledeće:

- Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, podneta krivična prijava dana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 30. juna 2023. godine zbog više krivičnih dela - polno uznemiravanje da je od strane Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu osumnjičenom određeno zadržavanje u trajanju od 48 časova, u kom roku je priveden i saslušan pred javnim tužiocem, te da je nakon saslušanja osumnjičenog, Trećem osnovnom sudu u Beogradu podnet predlog za određivanje pritvora. Postupak protiv imenovanog je trenutno u fazi preduzimanja dokaznih radnji kako bi se potpuno utvrdilo činjenično stanje u predmetu, nakon čega će biti doneta odluka o daljem postupanju - naveli su oni.

Međutim, nakon toga, policija je ponovo reagovala i ovom muškarcu stavila lisice na ruke.

- Kada je bilo suočavanje sa žrtvom devojčica ga nije prepoznala zbog čega je ponovo pušten na slobodu. Trenutno ga policija opservira - rečeno je za medije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.