UPOZORENJE ZBOG NEVREMENA: Proglašena vandredna situacija i u Šidu i Rumi

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2023, 12:28

UPOZORENJE ZBOG NEVREMENA: Proglašena vandredna situacija i u Šidu i Rumi

Na sednici Štaba za vanredne situacije opštine Šid doneta je odluka o formiranju Komisija za evidentiranje nastale štete na objektima i poljoprivrednim dobrima.

Vanredna situacija je, pored Sremske Mitrovice, proglašena i u Šidu i Rumi zbog olujnog nevremena koje je sinoć pogodilo Srbiju, javljaju mediji.

Poručuju građanima da se, kako bi na najbrži i najefikasniji način evidentirali štetu, jave na broj telefona 064 879 50 38, da pošalju ime i prezime, adresu ili broj katastarske parcele, sa tri fotografije nastale štete (putem Viber aplikacije).

Podsetimo, jaka oluja sinoć je pogodila Srbiju, a prvo je stigla u Vojvodinu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PROGLAŠENA VANREDNA SITUACIJA I U ŠIDU I RUMI Gromovi izazvali više od 20 požara, spašeno 20 ljudi, povređeno petoro

Izvor: Blic, 20.Jul.2023

Proglašena je vanredna situacija na celoj teritoriji grada Sremska Mitrovica, na celoj teritoriji opština Šid i Ruma zbog posledica olujnog nevremena.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.