UPOZORENJE RODITELJIMA - ČUVAJTE DECU! Tragedija izbegnuta za dlaku, objavljen snimak: Ovako nešto može bilo kome da se dogodi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 11:21

UPOZORENJE RODITELJIMA - ČUVAJTE DECU! Tragedija izbegnuta za dlaku, objavljen snimak: Ovako nešto može bilo kome da se dogodi (VIDEO)

"Zapamtite, deca mogu da se udave bez ispuštanja ikakvog zvuka", upozorili su vatrogasci.

Jedan kalifornijski vatrogasac brzo je reagovao kada mu je sin (1) upao u bazen i tako sprečio tragediju.

Udruženje vatrogasaca Hemeta je objavilo snimak kako bi pokazalo roditeljima koliko brzo deca mogu da se udave, ukoliko se ne obrati pažnja.

Kao što se može videti u snimku, dečak Koul, koji je premali da bi znao da pliva, šetao je oko bazena, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a onda je odlučio da se bućne.

Srećom, u vodi je bio svega sekund jer je otac munjevito reagovao, izvukao ga i postavio ga na leđa.

A post shared by Hemet Fire Fighters (@hemetfirefighters2342)

- Snimak je otrežnjujući podsetnik da ovako nešto može bilo kome da se dogodi, bez obzira na okolnosti. Iako su roditelji preduzeli sve mere predostrožnosti, uključujući i podizanje ograde oko bazena, dečak je ušao u vodu. Zapamtite, deca mogu da se udave bez ispuštanja ikakvog zvuka - naveli su vatrogasci u upozorenju.

Otac Zakari Petit je rekao da je njegov sin skoro potonuo do dna.

- Pogledao sam i nisam ga pronašao, posle sam video da tone ka dnu - rekao je Petit koji je naglasio da roditelji treba, ukoliko imaju bazen, da ga osiguraju i da se postaraju da ima ogradu kao i alarme i brave koje deca ne mogu da otključaju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.