UPOZORENJE RHMZ-a ZA BEOGRAD: Očekuju se obilne padavine, grad i olujni vetar

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2023, 00:08

UPOZORENJE RHMZ-a ZA BEOGRAD: Očekuju se obilne padavine, grad i olujni vetar

U Beogradu se sutra u drugom delu dana očekuje veoma nestabilno vreme, a pri intenzivnim grmljavinskim procesima u pojedinim delovima grada očekuje se velika količina padavina, od 30 do 50 milimetara, lokalno i više

Upozorenje za područje Beograda na veoma nestabilno vreme praćeno obilnim padavinama i gradom izdao je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

- U Beogradu se sutra, 5. avgusta, u drugom delu dana očekuje veoma nestabilno vreme, a pri intenzivnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << grmljavinskim procesima u pojedinim delovima grada očekuje se velika količina padavina, od 30 do 50 milimetara, lokalno i više - navodi RMHZ u upozorenju.

Takođe, kako najavljuju, moguća je i pojava grada kao i kratkotrajni olujni severozapadni vetar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Hitno upozorenje za Beograd

Izvor: B92, 05.Avg.2023

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) izdao je u 13.40 hitno upozorenje za šire područje Beograda na jake pljuskove, grad i jak vetar..."U narednih sat vremena jaka konvektivna oblačnost koja na području Kolubarskog okruga uslovljava obilne pljuskove sa količinom kiše od 20 do 40 mm za kratak...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.