UPOZORENJE: Piroćanci, ne pijte iz česme!

Izvor: Mondo, 01.Sep.2017, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPOZORENJE: Piroćanci, ne pijte iz česme!

Zavod za javno zdravlje u Pirotu saopštio je danas da je voda iz gradskog vodovoda u Pirotu neispravna za piće i pozvao stanovništvo da se vodom za piće snabdeva iz cisterni ili da kupuje flaširanu vodu.

Foto: MONDO, Lana Stošić

Kako se navodi u saopštenju Zavoda, od 12 uzoraka vode uzetih 28. avgusta osam je bilo bakteriološki neispravno dok su četiri bila ispravna.

Sokobanja: Stomačne tegobe, voda nije za piće

Gradski vodovod trenutno radi na postavljanju cisterni ali i na utvrđivanju detalja i razloga zbog kojih je došlo do neispravnosti vode.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Zavod za javno zdravlje u Pirotu: Neispravna voda za piće

Izvor: RTS, 01.Sep.2017

. Voda iz gradskog vodovoda u Pirotu neispravna je za piće, saopštio je Zavod za javno zdravlje u tom gradu i pozvao stanovništvo da se vodom za piće snabdeva iz cisterni ili da kupuje flaširanu vodu.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.