UPOZORENJE: Najveće beogradske opštine od večeras BEZ VODE! Evo kada se očekuje stabilizacija

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2024, 17:29

UPOZORENJE: Najveće beogradske opštine od večeras BEZ VODE! Evo kada se očekuje stabilizacija

Potrošači na opštinama Novi Beograd, Zemun i Surčin će od večeras u 21:00 osetiti pad pritiska i prekide u snabdevanju vodom

, zbog neodložnih radova na prevezivanju hidrotehničkog objekta na vodovodni sistem, saopštilo je preduzeće Beogradski vodovod i kanalizacija.

Kako se navodi, stabilizacija snabdevanja vodom očekuje se u toku noći između nedelje, 4. februara, i ponedeljka, 5. februara.

Za prioritetne potrošače će tokom radova biti obezbeđene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << autocisterne sa vodom za piće.

Beogradski vodovod i kanalizacija mole građane da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe, i izvinjavaju se potrošačima zbog potencijalnih neprijatnosti.

Dodaju da će najavljeni radovi obezbediti da snabdevanje vodom i nadalje bude pouzdano i redovno, preneo je Beoinfo.

Tanjug

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zbog radova bez vode stanovnici Zemuna, Novog Beograda i Sručina: Od kada do kada će radovi trajati?

Izvor: Danas, 03.Feb.2024

Zbog neodložnih radova na prevezivanju hidrotehničkog objekta na vodovodni sistem će od večeras u 21 čas bez vode, ili sa padom pritiska, ostati potrošači u opštinama Novi Beograd, Zemun i Surčin, saopštilo je javno preduzeće Beogradski vodovod i kanalizacija.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.