UPOZNAJTE SESTRE EKSTREME Njihova bliskost mnogima deluje uvrnuto, spavaju zajedno s mužem jedne od njih, a to nije sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2021, 20:27

UPOZNAJTE "SESTRE EKSTREME" Njihova bliskost mnogima deluje uvrnuto, spavaju zajedno s mužem jedne od njih, a to nije sve

Pogledajte šta sve rade zajedno

Par sestara je otkrio da su toliko bliske da dele krevet sa jednim od svojih muževa, pa čak dele i donji veš. Bruki i Bejli možda nisu bliznakinje, ali su dobre jedna prema drugoj i provode gotovo svaki trenutak zajedno.

Sestre čak dele isto ime, Kendes, jer se zapravo zovu Kendes-Bruki i Kendes-Bejli, a Brukina ćerka se zove Kendes-Ejs. Pored svojih imena, dvojac, koji glumi u novoj TLC emisiji "Sestre ekstremi", deli sve, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od odeće pa sve do svojih brijača.

- Delimo brijače, ponekad četkicu za zube, donji veš - ali ko to ne radi? Koja sestra ne deli donji veš? Odrastajući delile smo istu sobu, uvek smo bile zajedno i uvek smo spavale u istom krevetu - kaže Bruki.

- Još uvek to radimo - dodaje Bejli.

Zapravo, Bejli se redovno uvlači u krevet sa Bruki i njenim suprugom, na njegov užas. Brukin suprug priznaje da je Bejlina "dobrodošlica prekoračena".

- Ne želim da moram da biram između muža i male sestre - kaže Bruki, kroz plač.

- Imati blisku porodicu je nešto čemu većina ljudi teži i na TLC-u volimo da istražujemo veze svih vrsta - rekao je direktor TLC-a, Hauard Li, uoči emitovanja epizode.

- U "Sestrama ekstremima" predstavićemo skupove nerazdvojnih sestara čije su veze snažne, iskrene i možda pomalo nekonvencionalne. Njihovo srodstvo braće i sestara dovodi značenje sestrinstva na sasvim drugi nivo.

Emisija "Sestre ekstremi" imaće premijeru u nedelju, 25. aprila na TLC-u.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.