UPLAŠILI SE: Đilas, Bodiroga i Tomašević nisu na parketu čestitali Zvezdi

Izvor: Kurir, 11.Feb.2014, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPLAŠILI SE: Đilas, Bodiroga i Tomašević nisu na parketu čestitali Zvezdi

Čelnici Košarkaškog saveza Srbije nisu se iz straha da ne budu izvređani i izviždani tokom proglašenja pobednika u Kupu Radivoja Koraća pridružili Đorđu, bratu legendarnog košarkaša

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Dragan Đilas i potpredsednici Dejan Bodiroga i Dejan Tomašević nisu sišli na parket posle finala Kupa da ih navijači ne bi izvređali i izviždali.

Zvezda je u finalu pobedila Megu sa 81:80 i odbranila je trofej. Po protokolu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << uz Đorđa Koraća, brata Radivoja Koraća, trebalo je da bude i neko iz vrha Košarkaškog saveza. Međutim, iako su iz lože gledali meč, predsednik Đilas i dva potpredsednika Bodiroga i Tomašević nisu sišli na teren da to učine.

Tomaševiću još nije oprošten prelazak iz Zvezde u Partizan, a Bodiroga je deklarisani navijač crno-belih.

„Potrebno je da stvorimo uslove da ljudi dolaze na utakmicu sa decom. Narod u Srbiji voli košarku, ona je najbolji i najprepoznatljiviji sport u našoj zemlji. Iako je teška situacija, moramo da oživimo centre, Crnokosa iz Kosjerića je lep primer“, rekao je Tomašević.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.