UPLAKANI BONJASKI: Razočaran sam Zagrebom i Hrvatima, šampion ne zaslužuje zvižduke

Izvor: Kurir, 09.Mar.2014, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPLAKANI BONJASKI: Razočaran sam Zagrebom i Hrvatima, šampion ne zaslužuje zvižduke

Nisam zaslužio takav ispraćaj na kraju karijere. Učinio sam tako puno za ovaj sport, znam da je Mirko njihov ljubimac, no oni ne znaju kako je trenirati 20 godina svaki dan, rekao je slavni borac

ZAGREB - Veliki šampion borilačkih veštima Remi Bonjaski odlukom sudija pobedio je Mirka Filipovića, poznatijeg kao Kro Kap, u spektakularnoj borbi u Zagrebu.

To je bio ujedno oproštajni meč slavnog holandsko-surinamskog borca, ali je Bonjaski ipak >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u "penziju" otišao u suzama, razočaran ponašanjem hrvatske publike u "Areni".

"Ovo je bila moja zadnja borba. Nadam se da Mirku na oproštaju neće niko zviždati kao meni. No, ja volim Zagreb i hvala navijačima. Ne znam da li je ovo poklon od sudija, no od Zagreba ovo nisam zaslužio. Nisam zaslužio takav ispraćaj na kraju karijere. Učinio sam tako puno za ovaj sport, znam da je Mirko njihov ljubimac, no oni ne znaju kako je trenirati 20 godina svaki dan. Ovo nije način da se kaže zbogom šampionu", rekao je vidno uplakan Bonjaski.

Meču u Zagrebu prisustvovao je i legendarni bokser Ivander Holifild.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.