UPAD FRANCUSKIH POLICAJACA U CRKVU: Snimci mesta krvavog pira u Nici (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020, 13:06

UPAD FRANCUSKIH POLICAJACA U CRKVU: Snimci mesta krvavog pira u Nici (VIDEO)

Prema navodima medija, napadač je navodno postupio po porukama koje su ovih dana stizale od turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana i Irana

Jutros oko 9 časova došlo je do brutalnog napada u crkvi Notrdam u Nici kada je islamski ekstremista nožem usmrtio najmanje 3 osobe.

Prema dosadašnjim informacijama, jednoj ženi je odsečena glava u crkvi dok je muškarac izboden nožem u predelu grkljana.

Tokom dana pojavila su se i dva snimka sa lica mesta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja prikazuju svu brutalnost napada.

U jednom videu prikazan je sam trenutak napada gde se čuje galama i vidi nekoliko osoba koje se panično udaljavaju od poprišta događaja.

Drugi snimak prikazuje trenutak kada policija upada u crkvu kako bi sprečila krvavi masakr.

.

Gradonačelnik Nice Kristijan Estrosi zahvalio se policiji na brzoj akciji i rekao da je napadač uhapšen, međutim pojavila se i informacija da je on ubijen.

Pojedini mediji javljaju da su u napadu učestvovala dva napadača, te da se jedan nalazi u bekstvu.

On je dodao da se na ovaj napad gleda kao na "akt terorizma".

Proteklih dana došlo je do porasta tenzija između Francuske i Turske, nakon što je turski predsednik rekao da bi njegov francuski kolega trebalo da proveri svoje mentalno zdravlje, nakon čega su usledile karikature francuskog predsednika kao đavola i golišavog Erdogana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.