UNUK UKRAO DEDI 30.000 EVRA? Komšije o ubistvu koje je potreslo Zmajevo: Dragan je bio imućan, svima je pomagao

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2022, 04:33

UNUK UKRAO DEDI 30.000 EVRA? Komšije o ubistvu koje je potreslo Zmajevo: Dragan je bio imućan, svima je pomagao

Srpska policija i dalje traga za M.P. (27) zbog sumnje da je ubio dedu Dragana Manojlovića (74) i njegovu sestru od ujaka Zoru Dakić (83). Motiv se, navodno, krije u koristoljublju.

M. P. koji se sumnjiči za dvostruko ubistvo nakon zločina pobegao je džipom koji je bio u Draganovom vlasništvu.

- Ubijeni Dragan je bio izuzetan čovek, dobar, imućan i svima je pomagao. Poslednjih nekoliko meseci je oboleo pa je sestra iz Hrvatske došla da živi s njim. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Unuk je navodno pre godinu dana dedi Draganu ukrao 30.000 evra. Uhvaćen, je bio i deda mu oprostio navodno, ali ga je izgleda tužio., pa odustao. Ne znam tačno. A pre toga mu je prepisao i četiri jutra zemlje - priča komšija Pavle Vujović.

Tela Dragana i Zore našla je noćas policija u kući u Zmajevu. Na osnovu povreda po telu policija je zaključila da je ubistvo počinjeno najverovatnije sekirom.Oni će sutra biti sahranjeni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BRUTALNI UBICA IZ ZMAJEVA KRIJE SE PO SRBIJI Nastavlja se intenzivna potraga, ima minimum 24 sata prednosti, sumnjiči se i za još jedno krivično delo

Izvor: Blic, 08.Jul.2022

Policija intenzivno traga za Markom Polovinom (29) iz Zmajeva koji je osumnjičen da je usmrtio svoga dedu po majci Dragana Manojlovića (74) i njegovu sestru od ujaka Zoru Dakić (83).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.