UNS: Smena Gašića, zašto novinari na licu mesta nisu reagovali

Izvor: Press, 07.Dec.2015, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UNS: Smena Gašića, zašto novinari na licu mesta nisu reagovali

Udruženje novinara Srbije traži smenu ministra odbrane Bratislava Gašića jer smatra da izvinjenje novinarki B92 Zlatiji Labović nije dovoljno, saopšteno je iz tog udruženja.
           UNS je zgranut, kako se navodi, "vulgarnim, seksističkim ispadom ministra odbrane Gašića. "UNS smatra da je dobro što se ministar Gašić izvinio novinarki i javnosti, ali ističe da bi iskrenost tog izvinjenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << bila ubedljivija da ga je dao na licu mesta, pre nego što je skandal dospeo u javnost", navodi se u saopštenju. UNS, dodaje se, žali što se i kolege novinari koji su bili na licu mesta nisu solidarisali sa koleginicim Labović, već su nastavili sa snimanjem izjave ministra odbrane. 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.