UNS: Odblokirani računi izdavača lista Kurir

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Okt.2017, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UNS: Odblokirani računi izdavača lista Kurir

Udruženje novinara Srbije (UNS) saopštilo je danas da su odblokirani računi Adria Media Grupe (AMG), koja između ostalih izdaje i dnevni list Kurir.

Kako je UNS-u rekao šef korporativnih komunikacija AMG Želimir Bojović, računi kompanije juče su odblokirani bez obrazloženja Poreske uprave.

"Nismo dobili nikakvo obrazloženje, samo smo videli da su računi odblokirani. Odmah smo obavestili sve zaposlene o tome", rekao je Bojović UNS-u.

Direktorka >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Poreske uprave Dragana Marković nije se danas javila na pozive UNS-a.

Računi AMG poslednji put blokirani su 6. jula a Poreska uprava navela je u rešenju da je reč o privremenoj meri obezbeđenja naplate poreza, ali bez navođenja iznosa poreskog duga.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.