Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Sep.2023, 17:29

UNICEF: Prikupljeno 2,4 miliona dinara za opremanje predškolskih ustanova

Na tradicionalnom Fer plej turniru u basketu koji je organizovao UNICEF tokom vikenda u Beogradu učestvovalo je 20 timova iz poslovnog sektora, koji su svojim kotizacijama obezbedili 2.431.000 dinara za opremanje predškolskih ustanova u Srbiji. Sredstva su namenjena za nabavku nameštaja, opreme i didaktičkog materijala za predškolske ustanove, saopšteno je iz UNICEF-a.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

UNICEF: Prikupljeno 2,4 miliona dinara za opremanje predškolskih ustanova

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 04.Sep.2023

BEOGRAD – Na tradicionalnom Fer plej turniru u basketu koji je organizovao UNICEF tokom vikenda u Beogradu učestvovalo je 20 timova iz poslovnog sektora, koji su svojim kotizacijama obezbedili 2.431.000 dinara za opremanje predškolskih ustanova u Srbiji. Sredstva su namenjena za nabavku nameštaja,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.