UNHCR: Oko 582.000 Rohindža napustilo Mjanmar od 25. avgusta (VIDEO)

Izvor: Beta, 17.Okt.2017, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UNHCR: Oko 582.000 Rohindža napustilo Mjanmar od 25. avgusta (VIDEO)

Broj pripadnika muslimanske manjine Rohindža koji je pobegao od 25. avgusta iz Mjanmara u susedni Bangladeš popeo se na 582.000, saopštio je danas Visoki komesarijat UN za izbeglice (UNHCR) i upozorio da se nekoliko hiljada izbeglica nalazi na granici.UNHCR je naveo da se broj povećao za 45.000 izbeglica u odnosu na poslednji izveštaj da je 537.000 pripadnika muslimanske manjine napustilo Mjanmar zbog sukoba, javila je agencija AFP.Lokalne vlasti Bangladeša saopštile su danas da je nekoliko hiljada izbeglica tokom vikenda stiglo iz Mjanmara i da se na granici stvaraju veliki redovi, javila je agencija AP.Pripadnici Rohindža se u Mjanmaru smatraju strancima ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UNHCR: Oko 582.000 Rohindža napustilo Mjanmar od 25. avgusta

Izvor: Beta Video, 17.Okt.2017

ŽENEVA - Broj pripadnika muslimanske manjine Rohindža koji je pobegao od 25. avgusta iz Mjanmara u susedni Bangladeš popeo se na 582.000, saopštio je danas Visoki komesarijat UN za izbeglice (UNHCR) i upozorio da se nekoliko hiljada izbeglica nalazi na granici. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.