UNAKAŽENO TELO SRBINA PRONAĐENO U BEČU: Odsekli mu sve prste, tetovaže, policija zatekla JEZIV PRIZOR - sumnja se da iza ubistva stoji balkanska mafija?

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 10:37

UNAKAŽENO TELO SRBINA PRONAĐENO U BEČU: Odsekli mu sve prste, tetovaže, policija zatekla JEZIV PRIZOR - sumnja se da iza ubistva stoji balkanska mafija?

Unakaženo telo muškarca, bez prstiju, za koga austrijaska policija sumnja da je srpski državljanin, pronađeno je juče u stanu u kome je uzgajana marihuana u Beču.

Policija u Beču pronašla je unakaženo telo muškarca u jednom stanu, a sumnja se da iza zločina stoji mafija sa Balkana.

Leš u poodmakloj fazi raspadanja su pronašli pripadnici Ođeljenja za borbu protiv narkotika u bečkom Otakringu tokom operacije otkrivanja i pronalaženja laboratorije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za proizvodnju kanabisa.

Kako prenose austrijski  mediji ovo je trebalo da bude obična operacija za istražitelje droge iz bečke državne kriminalističke policije, ali se, prilikom upada u stan i otkrića leša, situacija promenilka i u istragu je uključeno i odeljenje za ubistva. 

Telo muškarca je pronađeno u kadi, a pored je bila i stolica na kojoj je nesrećnik najverovatnije mučen, jer iako je leš počeo da se raspada vidljive su brojne povrede.

Ubice su htele i da sakriju identitet žrtve, zbog čega mu je lice toliko unakaženo i isečeno, a vidljivo je da su uklonjeni i neki delovi kože gde su najverovatnije bile tetovaže koje bi pomogle u identifikaciji, takođe odsečni su mu i svi prsti pa nije moguće utvrđivanje identiteta pomoći otisaka.

- Način egzekucije, ali i otežavanje idnetifikacije ukazuje na balkansku mafiju - rekli su istražitelji za lokalne medije i dodali:

- Identitet mrtvog čoveka trenutno nije moguće utvrditi, ali DNK će pomoći u tome. Pretpostavlja se da je ubijeni srpski državljanin, jer prema informacijama dobijenim od stanara zgrade postoje ozbiljne indicije za to.

Srbija Danas/Kurier.at

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Srbin ubijen u Beču: Telo pronađeno unakaženo – odsekli mu sve prste, tetovaže

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 23.Feb.2024

Unakaženo telo muškarca, bez prstiju, za koga austrijaska policija sumnja da je srpski državljanin, pronađeno je juče u stanu u kome je uzgajana marihuana u Beču. Leš u poodmakloj fazi raspadanja su pronašli pripadnici Ođeljenja za borbu protiv narkotika u bečkom Otakringu tokom operacije otkrivanja...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.