Izvor: Kurir, Fonet, 03.Jan.2009, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UMRO SIN DŽONA TRAVOLTE

NASAU, 03. januar 2009. (FoNet) - Sin holivudskog glumca Džona Travolte, Džet Travolta (16) umro je u petak ujutru u porodičnoj kući na Bahamima. Mladića je u petak ujutru u nesvesnom stanju pronašao kućepazitelj i smatra se da je prilikom napada padavice udario glavom o rub kade, prenele su novinske agencije. Džet Travolta oboleo je sa dve godine od Kavasaki bolesti, koja dovodi do upale krvnih sudova kod dece, ali kako navode agencije, zbog pripadnosti Sajentološkoj crkvi, nije uzimao lekove.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umro sin Džona Travolte

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Jan.2009

Sin glumca Džona (John) Travolte, šesnaestogodišnji Džet (Jett) umro je  na Bahamima, nakon što je udario glavom u kadu  u porodičnoj kući za odmor. Džet je najstarije dijete Džona Travolte i njegove supruge glumice Kel ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.