Izvor: objektiv.rs, 14.Jul.2020, 23:16

"UMRO NAM JE DEČKO '94 GODIŠTE, BEZ DRUGIH BOLESTI" Dr Stevanović potresen: Stanje je alarmantno

UMRO NAM JE DEČKO 94 GODIŠTE, BEZ DRUGIH BOLESTI Dr Stevanović potresen: Stanje je alarmantno

Direktor Klinike za infektivne bolesti govorio je o problemima sa kojima se trenutno suočavamo nakon što su mladi napunili klinike.
- Preminuo nam je dečko '94. godište, bez hroničnih bolesti. To su strašne stvari, ali i dalje kod mene na Voždovcu svakog dana gledam da se mladi okupljaju u zgradama, u grupama voze liftovima, jedni do drugih, niko maske ne nosi. Klinika je puna mladih ljudi, ali mnogi u Srbiji to i dalje ne shvataju - naveo je direktor Klinike za infektivne bolesti.
Ovako direktor Klinike za infektivne i tropske bolesti u Beogradu Goran Stevanović objašnjava novonastalu situaciju, dodajući da je krajnje zabrinut zbog perioda koji nam tek predstoji.
Najviše problema ima upravo...

Nastavak na objektiv.rs...


 I drugi pišu o ovome:
 Povezane vesti

"UMRO JE DEČKO ’94. GODIŠTE, BEZ HRONIČNIH BOLESTI" Dr Stevanović: Infektivna klinika je puna mladih sa TEŠKIM SIMPTOMIMA

Izvor: Blic, 15.Jul.2020, 09:15

Preminuo nam je dečko ’94. godište, bez hroničnih bolesti. To su strašne stvari, ali i dalje kod mene na Voždovcu svakog dana gledam da se mladi okupljaju u zgradama, u grupama voze liftovima, jedni do drugih, niko maske ne nosi. Klinika je puna mladih ljudi, ali mnogi u Srbiji to i dalje ne shvataju.

Nastavak na Blic...

Dr Stevanović: Zabrinut sam, umro nam je dečko od 26 godina

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jul.2020

Direktor Klinike za infektivne i tropske bolesti u Beogradu Goran Stevanović istakao je da je mladić od 26 godina preminuo od posljedica virusa korona i da je veoma zabrinut zbog pandemije i onoga što bi moglo da uslijedi.

Nastavak na Nezavisne Novine...