UMRO NA PUTU DO KUĆE: Muškarac izgubio posao, pa peške krenuo do susednog grada

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2020, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UMRO NA PUTU DO KUĆE: Muškarac izgubio posao, pa peške krenuo do susednog grada

Muškarac koji je ostao bez posla u susednom gradu umro je pokušavajući peške da se vrati kući.

Muškarac (40) iz Indije, umro je dok je pokušavao peške da se vrati u rodni grad, nakon što je izgubio posao.

Ranvije Sing je zbog krize usled pandemije korona virusa ostao bez posla, a kako je međugradski prevoz u Indiji obustavljen, on je peške pokušao da prepešači oko 290 kilometara, kako bi se vratio kući. Nažalost, od iscrpljenja je preminuo.

Sing >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je radio u Nju Delhiju kao dostavljač, a pokušao je da stigne u rodni grad u državi Madha Pradeš.

Njegovo beživotno telo pronašli u mestu Agra, na nekih 215 kilometara od Delhija.

- Obdukcija je pokazala da je preminuo od srčanog udara, a veruje se da je infarkt doživeo od iscrpljenosti jer je dugo pešačio - saopštili su zvaničnici.

Sing je preminuo ispred jedne prodavnice, čiji vlasnik je nesrećnom čoveku dao malo čaja i hrana. Međutim, to Singu nije pomoglo.

- Bio je premoren i žalio se na bol u grudima. Dao sam mu čaj i hranu, ali on nije mogao da se oporavi - rekao je vlasnik radnje.

Nakon ovoga vlasti su donele odluku da organizuju pomoć putujućim radnicima.

Naređeno je da poslodavci moraju da im obezbede hranu i smeštaj kako se ne bi kršio karantin i sprečilo napuštanje država.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.