UMRO JE PRIRODNOM SMRĆU Otkriveno zbog čega je tačno Navaljni preminuo, stavljena TAČKA na glasine da se radi o ubistvu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024, 20:07

"UMRO JE PRIRODNOM SMRĆU" Otkriveno zbog čega je tačno Navaljni preminuo, stavljena TAČKA na glasine da se radi o ubistvu

Nova saznanja o "misterioznoj" smrti ruskog opozicionara

Šef ukrajinske vojne obaveštajne službe Kirilo Budanov izjavio je da je ruski opozicionar Aleksej Navaljni umro prirodnom smrću.

- Verovatno ću vas razočarati, ali Navaljni je umro zbog tromba. Ovo nisu podaci sa interneta, više-manje je potvrđeno da je to bila prirodna smrt - rekao je Budanov prenosi "Ukrajinska pravda".

Porodica i saradnici Navaljnog krive ruskog predsednika Vladimira >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Putina za njegovu smrt. Kremlj je odbacio sve optužbe.

Navaljni je umro 16. februara u zatvoru u udaljenoj oblasti blizu Arktika, gde je služio kaznu od 19 godina zbog ekstremizma.

Državna zatvorska služba saopštila je da je Navaljni umro od sindroma iznenadne smrti, nakon što mu je pozlilo tokom šetnje zatvorskom kolonijom.

Vlasti su juče predale telo Navaljnog njegovoj majci.

Srbija Danas/Agencije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.