UMRLA NAJLEPŠA GLUMICA NA SVETU! Svi je pamtimo po LEGENDARNOJ ULOZI, CELA PLANETA PLAČE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2019, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UMRLA NAJLEPŠA GLUMICA NA SVETU! Svi je pamtimo po LEGENDARNOJ ULOZI, CELA PLANETA PLAČE (FOTO)

Tanja Malet, čuvena britanska lepotica koja je slavu stekla zahvaljujući ulozi Tili Masterson u filmu "Goldfinger", preminula je u 78. godini.

Tanja je sa 16 godina počela da gradi manekensku karijeru koja joj je otvorila put do glumačkih voda. Uloga u filmu "Goldfinger" joj je bila prva u životu, a glumila je Bondovu devojku, dok je Agenta 007 igrao Šon Koneri.

Tanja je imala sjajnu karijeru i u modelingu. Pedesetih i šezdesetih godina važila je za jednu od najlepših >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << žena i to ne samo u Britaniji, već u čitavom svetu.

We are very sorry to hear that Tania Mallet who played Tilly Masterson in GOLDFINGER has passed away. Our thoughts are with her family and friends at this sad time. pic.twitter.com/gMkqqheGJ7

— James Bond (@007) March 31, 2019

Njoj su svi predviđali sjajnu filmsku karijeru, ali je ona shvatila da želi da bude manekenka."Snimanje jeste bilo zanimljivo, ali mi je uvek bilo draže da radim u studiju sa fotografom i asistentom. Ograničenja koja su nam postavljena tokom snimanja filma su me izluđivala. Nisam smela da jašem, za slučaj da padnem i povredim se, niti mi je bilo dozvoljeno da putujem van zemlje. Ne bih mogla tako da živim celog života",objasnila je svojevremeno svoju odluku da se vrati manekenstvu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.