UMRI, UMRI! Dečak (9) optužen za pokušaj ubistva sestre - Napao je NOŽEM u porodičnoj kući

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2020, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"UMRI, UMRI!" Dečak (9) optužen za pokušaj ubistva sestre - Napao je NOŽEM u porodičnoj kući

Deca bila sama kod kuće.

Dečak (9) sa Floride optužen je za pokušaj ubistva svoje 5-godišnje sestre kuhinjskim nožem prošlog meseca u porodičnom domu, javlja ABC News.

Nemili događaj odvio se dok su deca bila sama kod kuće. Majka dece rekla je policiji kako je izašla iz stana da uzme poštu i slatkiše za decu od komšinice. Kada se vratila, videla je kako dečak nožem bode sestru u spavaćoj sobi.

Tokom napada je vikao: "Umri, umri!" Majka je potom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odmah nazvala policiju i hitnu službu.

Dečak je policiji rekao da je danima pre nego što je 28. januara napao sestru razmišljao o tome da je ubije.

Sestra je prošlog petka puštena iz bolnice.

Devojčica je prošlog petka puštena iz bolnice, a dečak, koji je juče izašao pred sud u gradu Okala, ostaje zadržan te mu je dodeljen javni branilac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.