UMESTO PRED OLTAR OTIŠLI U SMRT! Nesrećni verenici se u Srbiju vraćaju u sanduku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2019, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UMESTO PRED OLTAR OTIŠLI U SMRT! Nesrećni verenici se u Srbiju vraćaju u sanduku (FOTO)

Alen Kučević (24) iz Prijepolja i njegova verenica Medina Bjelak (22) iz Brodareva poginuli su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju dogodila u okolini Frankfurta u Nemačkoj, kada su se sudarili sa policijskim automobilom. 

Do kobnog sudara došlo je neverovatnim spletom okolnosti. Naime, u nedelju se u okolini Frankfurta srušio privatni avion u kome su poginuli ruska milionerka Natalija Fileva (55), njen otac i pilot. Patrola policije krenula je na mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pada letelice i tada se sudarila sa automobilom u kom su bili verenici iz Srbije.

Rođaci nastradalih Alena i Medine kažu da su njih dvoje kobnog dana krenuli da gledaju stan.

- Medina je s porodicom živela u mestu Merselden kod Frankfurta, a Alen u Valdorfu. Planirali su da otpočnu zajednički život i da se presele. Zato su otišli da pogledaju taj stan. Bili su sami u kolima, a nesreća se desila na povratku. Čuli smo da je Alen pre udesa preticao neki automobil i da je udario u ta policijska kola koja su žurila na uviđaj. U tim kolima su bila trojica nemačkih policajaca - kaže jedan rođak pokojnih verenika.

Prema njegovim rečima, neposredno posle nesreće istim putem naišao je Medinin otac Ibrahim.

- Na putu je bio zastoj zbog sudara i dugo je stajao u koloni. Nije znao šta se dešava, a pogotovo ne da su mu ćerka i budući zet mrtvi. Pošto nije mogao dalje da prođe, vratio se nazad kući. Nekoliko sati kasnije javili su mu šta se dogodilo i čovek je shvatio da je zastoj na putu bio upravo zbog sudara u kome je ostao bez ćerke - kaže rođak.

Prema njegovim rečima, Medina je u Nemačku otišla još kao dete, kada je imala dve godine.

- Njen otac tamo radi na građevini. Alen je u Nemačku otišao pre četiri-pet godina i takođe je radio na građevini. Njih dvoje su se verili u decembru prošle godine, a za avgust su planirali veliku svadbu u Prijepolju. Pripreme za veselje uveliko su bile u toku, ali zla sudbina je odlučila da Medina i Alen, umesto pred oltar, odu u smrt - rekao je rođak.

- Nameravala je da ove nedelje dođe u rodno Brodarevo. Niko nije mogao ni da sanja da će doći u sanduku. U jednom trenu sve se srušilo, dve porodice su zavijene u crno - kaže rođak iz Brodareva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.