UMESTO ONA MENE DA SAHRANI JA ĆU NJU! Deka ubijene devojčice grca u suzama dok se opraša od svoje mezimice

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 00:33

"UMESTO ONA MENE DA SAHRANI JA ĆU NJU!" Deka ubijene devojčice grca u suzama dok se opraša od svoje mezimice

Neutešni čovek kaže kako bi njegova unuka možda izbegla tragediju, da je samo dan duže ostala na odmoru.

Srbija je danas zavijena u crno. Žali za osmoro učenika i čuvarem osnovne škole "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koje je jutros svirepo ubio K. K.(13).

Ispred škole u kojoj se dogodio zločin kakav Srbija i region ne pamte okupilo se na hiljade građana da odaju počast stradalima. Paleći sveće, ostavljajući igračke i cveće, u suzama su se opraštali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od žrtava.

Među njima bilo je i članova porodice ubijenih.

-Sve mislim nije istina, javiće mi da je moja unuka došla kući. Umesto da moja unuka sahranjuje dedu, ja nesrećnik moram nju... lepu dedinu odbojkašicu. Kako ćemo svi živeti dalje ne znam. I stariji unuk išao je u ovu školu. Sredila se dedina unuka, jutros obukla haljinicu, sreća moja i otišla da se slika - priča potreseni čovek dok lista u telefonu fotografije voljene unuke.

- Poslala mi je iz Soluna snimak. Došli su sinoć s puta, tamo su proveli praznik. Majka kaže kud nisu ostali još jedan dan da izbegne tragediju - govori deda ubijene devojčice.

Podsetimo, K. K. (13) se sumnjiči da je jutros oko 8.30 časova ušao naoružan u prostorije škole i krenuo da ubija ljude. Prvo je ubio pripadnika obezbeđenja Dragana V., a potom i troje učenika koje je zatekao u holu. Nakon toga je ušao u učionicu, gde je njegovo odeljenje imalo čas istoriji i pucao je u nastavnicu i svoje drugove. U učionici je petoro dece podleglo povedama.

Nakon krvavog pira je sam pozvao policiju, koja ga je ubrzo savladala i uhapsila u dvorištu škole.

U pucnjavi je ranjeno još sedmoro ljudi, a lekari se bore za život devojčice koja je zadobila prostrelnu ranu glave.

Više o pucnjavi u školi na Vračaru pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.