UMESTO DA GA SPREMAM ZA ŠKOLU, JA MU SPREMAM SAHRANU Reči neutešne majke ubijenog dečaka na Banovom brdu paraju dušu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 11:12

"UMESTO DA GA SPREMAM ZA ŠKOLU, JA MU SPREMAM SAHRANU" Reči neutešne majke ubijenog dečaka na Banovom brdu paraju dušu

U stanu u beogradskom naselju Banovo brdo pronađena su tela oca i sina.

Tela policajca (42) i njegovog sina (9) pronađeni su u sredu nešto posle 19 sati u stanu na Banovom brdu u Beogradu, a u policiji kažu da se najverovatnije radi o ubistvu i samoubistvu.

- Umesto da dete spremam za školu, ja mu spremam sahranu. Moj sin ništa nije bio kriv i stradao je nedužan. Nemam snage da pričam, nemam snage da živim. Ne znam zbog čega je bivši suprug uradio sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovo - kaže žena koja je po zanimanju saobraćajni policajac i dodaje da je potrebno sačekati kraj istrage, prenosi Informer.

- Neka kolege obave detaljnu istragu. Teško mi je - priča ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"MOJ SIN NIŠTA NIJE BIO KRIV, STRADAO JE NEDUŽAN" Prva izjava majke dečaka (9) kojeg je ubio otac, pa izvršio samoubistvo: "Ne znam zbog čega je uradio sve ovo"

Izvor: Blic, 15.Jun.2023

"Umesto da dete spremam za školu, ja ga spremam za sahranu. Moj sin ništa nije bio kriv i stradao je nedužan", prve su reči majke dečaka (9) kojeg je sinoć ubio otac D.J. (42), pa izvršio samoubistvo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.