UMALO SLETEO U IBAR! Survao se i izbegao SIGURNU SMRT! Ono što je vozač uradio nakon toga ŠOKIRALO JE SRBIJU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2018, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UMALO SLETEO U IBAR! Survao se i izbegao SIGURNU SMRT! Ono što je vozač uradio nakon toga ŠOKIRALO JE SRBIJU! (VIDEO)

Spasila ga je kašika bagera.

Za sada nepoznati vozač sleteo je jutros oko 9.30 časova automobilom iz parka kod vrtića „Poletarac“ u Kraljevu niz padinu, gde ga je od ulaska u Ibar spasila kašika bagera.

Kako navode očevici, vozač je sa vidljivom povredom na čelu, najverovatnije od udarca u šoferšajbnu, izašao iz automobila, a zatim se popeo na Glavčićev most i otišao ka Ribnici.

Kako se saznaje, dvojica radnika preduzeća „Zapadna Morava“ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Kraljeva jutros su radila na obali, vozač bagera i vozač kamiona, ali su u trenutku sletanja automobila izašli iz svojih vozila kako bi doručkovali.

Tako je automobil „omašio“ i radnike, i splav na kojem je bilo, prema rečima očevidaca, dosta gostiju.

Vozač bagera bio je vidno potresen, ali je srećan što nije nije povređen.

- Dok smo kolega i ja doručkovali, samo se odjednom začula buka i podigla se prašina - rekao je vozač bagera.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.