UMALO SAVRŠEN ZLOČIN Ubio je ženu i taman da se izvuče pohvalio se duplo mlađoj Nataliji kada je na videlo isplivala i BIZARNA SEKSUALNA IGRA

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2018, 08:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UMALO SAVRŠEN ZLOČIN Ubio je ženu i taman da se izvuče pohvalio se duplo mlađoj Nataliji kada je na videlo isplivala i BIZARNA SEKSUALNA IGRA

Policija isprva nije sumnjala da je smrt gospođe Poter samoubistvo, čak su njeno telo prosledili da bude sahranjeno

Muž koji je "lažirao ženino samoubistvo", bučno se hvalio u pabu upola mlađoj devojci od sebe, priznajući "da ju je zadavio".

Derek Poter (64) iz Mamblesa u Južnom Velsu, pokušao je da "prikrije" ubistvo, pretvarajući se da se njegova supruga Lesli obesila u njihovom domu.

.

Ali, krovni majstor je slučajno priznao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ubistvo koleginici Nataliji Mikailoeji-Kiselevskajoj (32), dok su pili u pabu "Džordž", pre nego što ju je pitao da se useli kod njega.

To se dogodilo samo nedelju dana pre nego što je njegova žena (66) trebalo da bude kremirana.

- Još smo bili na prvom pivu kada mi je saopštio da ima nešto da mi kaže. Rekao mi je da mnogo voli svoju ženu, ali da mu je išla na živce i zbog toga ju je zadavio – navela je Natalija.

Ona je prijateljica Poterove kćerke Nikol i ostala je u šoku. Nadala se kako se šali.

- Izgovorio je to sa čudnim izrazom lica – bez suza u očima, bez osmeha. Pomislila sam da je zaista to učinio – nastavila je ona.

Istraga je ponovo pokrenuta, kada je pozvala policiju.

Poter je usmrtio svoju ženu tako što ju je zadavio, sopstvenim rukama.

- Tada je pokušao da prikrije šta je uradio, pretvarajući se da se obesila. Zamalo da se izvuče – saopštili su iz tužilaštva.

Gospođa Poter pronađena je mrtva u svom domu u Mamblesu 7. aprila.

- Kao rezultat njene dojave, policija je otpočela kompletnu istragu – dodali su iz tužilaštva.

Obdukcija je pokazala da je gospođa Poter imala brojne povrede, uključujući unutrašnje povrede, masnice i "druge ožiljke" po telu.

Patolozi mogu da utvrde razliku između "ručnog davljenja" i smrti vešanjem.

Tužioci su naveli da je postojao "neoboriv dokaz" da Poter nije imao nameru da oživi svoju suprugu.

Pri saslušanjima u policiji, Poter je otkrio da su on i njegova supruga imali seksualnu vezu sa stanarom Polom, koji je umro.

On je istakao da su davljenje i gušenje konopcima bili deo seksa i svako je imao reč koja je označavala kraj akcije.

Za Potera to je bila reč "Alis", za njegovu ženu "zec", a za Pola "Džudit".

Naveo je i da su menjali uloge i izmišljali scenarija – u jednom Pol nije imao da plati stanarinu. Poter je objasnio da je, nakon Polove smrti, par prestao da igra igrice.

Tvrdio je da u staroj Polovoj sobi pronašao obešenu suprugu, kada se vratio kući ujutru 7. aprila.

On je negirao da je gospođa Poter umrla tokom sekusalne igre.

- To je bilo samoubistvo – rekao je u policiji.

Istraga je u toku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.