ULTRA-ZVUK NIJE POKAZAO ono što sam bila SPREMNA DA VIDIM! Napustila ordinaciju u šoku, prijatelji momentalno reagovali prikupljanjem donacija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2022, 07:05

"ULTRA-ZVUK NIJE POKAZAO ono što sam bila SPREMNA DA VIDIM!" Napustila ordinaciju u šoku, prijatelji momentalno reagovali prikupljanjem donacija!

Veliko iznenađenje

Trudnica otišla na ultrazvuk i otkrila da pored blizanaca nosi – još jedan par identičnih blizanaca: "Doktor je morao dva puta da proverava pre nego što mi je saopštio vesti". Ešli Nes (35) otkrila je da je trudna još u februaru, nakon posete lekaru, a saznanje koje ju je oduševilo jeste da umesto jedne, nosi čak četiri bebe.

Kada je otišla na ultrazvuk, rezultati su iznenadili i doktora, koji je nekoliko puta morao da proverava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o čemu se radi.

- Kada sam otišla na prvi ultrazvuk, doktor je gledao u ekran i napisao "A" i "B", pogledala sam u njega i rekla: "Čekajte, nosim blizance?!". Morao je da izađe na sekund, a kada se vratio ispostavilo se da nosim dva para blizanaca - ispričala je Ešli u jednoj televizijskoj emisiji, dodajući da je mislila da će se onesvestiti kada je primila vesti.

Nes koja ima troje dece iz prethodne veze, prisetila se i da joj je bilo teško da zatrudni poslednji put, pa je nakon što je prošla kroz nekoliko pobačaja, "blagoslovena nečim ovako neverovatnim".

Dve devojčice i dva dečaka Ešli i Vala (47) trebalo bi da se rode u oktobru, a kako bi roditelji što lakše izgurali promene koje će uslediti, prijatelji su im otvorili stranicu za prikupljanje donacija, jer ni jedni ni drugo neko vreme neće biti u mogućnosti da rade zbog brige o tolikom broju dece.

BONUS VIDEO: Stravične scene: Iscureo gas u Jordanu - povređeno više od 100 osoba

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.