UKUĆANI OSTALI  BEZ BUREKA

Izvor: Kurir, 21.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UKUĆANI OSTALI BEZ BUREKA

BEOGRAD - Četvrti ukućanin koji je napustio kuću „Velikog Brata“ je Živan Janićijević zvani Burek, koji je postao rekorder po broju nominacija, ukupno četiri. Iako su se svi na kraju pozdravili sa Burekom, verovatno im je laknulo što iz kuće odlazi glavni provokator. Stanar koji je dosad izazivao najviše reakcija kod publike na izlasku je prikazao novu boju kose. Pored njega, novu frizuru furaju i Elmir i Mićko, koji je takođe bio nominovan.

Ipak, ovo nedeljno izbacivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ostalo je u senci Elmira i Slaviše, koji su, revoltirani sto ih ukućanke ignorišu, rešili da kod njih izazovu neke emocije tako sto su im rekli da napuštaju kuću. Do toga, naravno, nije došlo, pa su devojke rešile da im se osvete tako što su im postavile zamke po kući.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.