NIŠLIJA UKRAO POMOĆ ZA DECU OBOLELU OD RAKA: Traže ga nedelju dana zbog sramne pljačke (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2021, 12:46

NIŠLIJA UKRAO POMOĆ ZA DECU OBOLELU OD RAKA: Traže ga nedelju dana zbog sramne pljačke (VIDEO)

Čovek u Nišu ukrao pomoć za obolele od raka, policija traga za njim

U naselju Palilula 22. februara dogodila krađa koja je za svaku osudu. Naime, počinilac je ušao u apoteku u Nišu i ukrao kutiju sa dobrovoljnim prilozima za decu obolelu od raka.

Na snimku sa nadzornih kamera vidi se muška osoba sa naočarima i pod maskom koja najpre izgleda kao da će da prođe pored apoteke. Kada vidi da je radnica nakratko napustila pult i otišla u drugu prostoriju, on nonšalantno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ulazi u lokal, uzima kutiju sa dobrovoljnim prilozima i izlazi napolje.

Na dodatnom snimku, koji je ispod spomenutog objavljen u komentarima na Fejsbuku, vidi se da je samo nekoliko nekoliko minuta ranije, u 15.36, isti muškarac ušao u apoteku i, dok je stajao iza gospođe koja se nalazila na kasi, merkao kutiju sa novcem. Već u 15.39 on se vratio po nju.

Ovaj snimak izazvao je gnev korisnika društvenih mreža.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.