UKLJUČENO GREJANJE CRKVENOJ OPŠTINI U NOVOM SADU

Izvor: Kurir, 27.Jan.2012, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UKLJUČENO GREJANJE CRKVENOJ OPŠTINI U NOVOM SADU

Dogovorom je predviđeno da Crkvena opština na dan potpisivanja sporazuma o reprogramu izmiri deo duga od 470.000 dinara, a ostalih 1,6 miliona u osam jednakih mesečnih rata

NOVI SAD - Predstavnici "Novosadske toplane" i Srpske pravoslavne crkvene opštine u Novom Sadu dogovorili su se o reprogramiranju dugovanja za grejanje, koje iznosi više od dva miliona dinara, saopštilo je danas to javno-komunalno preduzeće.

Dogovorom je predviđeno da Crkvena >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << opština na dan potpisivanja sporazuma o reprogramu izmiri deo duga od 470.000 dinara, a ostalih 1,6 miliona u osam jednakih mesečnih rata, uz redovno izmirivanje tekućih obaveza.

Grejanje poslovnih prostorija, kako je navedeno, uključeno je posle potpisivanja tog sporazuma.

Predstavnici "Novosadske toplane" i Crkvene opštine sastali su se radi razgovora o problemu duga na inicijativu predsednika Skupštine grada Aleksandra Jovanovića.

Grejanje poslovnih prostorija Srpske pravoslavne crkvene opštine u ulicama Nikole Pašića, Zmaj Jovinoj i Ilije Ognjanovića isključeno je juče zbog neplaćenih računa, saopštile su "Novosadske toplane", navodeći da verskim objektima grejanje nije isključivano.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.