UJUTRU MRAZ, DAN TMURAN I HLADAN: Danas najviše do 1 stepen

Izvor: Press, 20.Dec.2017, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UJUTRU MRAZ, DAN TMURAN I HLADAN: Danas najviše do 1 stepen

U Srbiji će danas ujutro biti hladno sa slabim i umerenim mrazom, a tokom dana umereno do potpuno oblačno, ponegde sa kratkotrajnim snegom.
Duvaće slab zapadni i severozapadni vetar. Najniža temperatura od -7 do -2, najviša dnevna od -1 do 4 stepena.
I u Beogradu će ujutro biti slab mraz, a tokom dana umereno do potpuno oblačno i hladno. Vetar slab, zapadni, severozapadni.
Najniža temperatura >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << -3, najvisa dnevna oko 1 stepen, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.
Prema prognozi za narednih sedam dana, do petka ujutru biće slab i umeren mraz. Tokom dana umereno i potpuno oblačno samo ponegde sa slabim kratkotrajnim snegom.
U subotu se očekuju slabe padavine (kiša i sneg), u nedelju sneg. Početkom naredne sedmice suvo uz porast dnevne temperature.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Još tri dana tmruno i hladno, onda toplije

Izvor: Radio 021, 20.Dec.2017

Četvrtak će u Novom Sadu biti oblačan i veoma hladan...Najniža temperatura biće -2, najviša dnevna 1 stepen Celzijusa...U petak i dalje tmurno, ali toplije. Temperatura će se kretati od 1 do 5 stepeni u plusu..Subota umereno oblačna, uz po koji sunčani interval, i temperaturu od nula do 5 stepeni...Nedelja...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.