UJKO, DA TE POMILUJEM A ONDA MU JE ZADAO KOBAN UDARAC! Supruga ubijenog otkrila detalje krvave svadbe u Nišu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2021, 15:49

"UJKO, DA TE POMILUJEM" A ONDA MU JE ZADAO KOBAN UDARAC! Supruga ubijenog otkrila detalje krvave svadbe u Nišu (FOTO)

Živadinovićeva supruga Jasmina kaže da joj je muž pretučen 3. septembra u restoranu u Nišu gde su proslavljali ćerkino venčanje.

Dragan Živadinović (56) iz Svrljiga preminuo je 17. septembra od posledica povreda koje je zadobio dve nedelje ranije na svadbi svoje ćerke. Niška policija uhapsila je sina njegove rođene sestre Mlađana N. (41) zbog nanošenja teških telesnih povreda, ali je on nakon isteka policijskog zadržavanja pušten na slobodu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << S obzirom na to da je Dragan u međuvremenu preminuo, tužilaštvo će odlučiti da li će ga teretiti za drugo krivično delo.

- Čim sam Mlađana videla u dvorištu, naslutila sam neko zlo, bio je pijan. Znala sam da se razveo sa ženom, ali ako je već imao probleme, trebao je da ih rešava kod svoje kuće a ne na našoj svadbi. U kafani se "dolio", počeo je da se vrti oko najbolje drugarice moje ćerke. Moj suprug je kazao svojoj sestri, njegovoj majci da ga malo smiri, da nam je detetu svadba. Međutim, to je Mlađana tek razjarilo, krenuo je na muža i cipelom ga udario u glavu. Muž moje rođene sestre je kazao njegovoj majci da idu kući, i da se više ne vraćaju, ali ga nisu poslušali - opisuje Jasmina događaje koji su prethodili tragediji.

Kako kaže, Mlađan je uleteo u hotel i odmah nasrnuo na Dragana.

- Za stolom smo sedeli Dragan, ja, moja sestra, zet i naša majka kada je Mlađan naleteo. Kazao je mom suprugu: "Ujko, da te pomilujem!" Zatim ga je udario u glavu, i to je Dragana koštalo života. Kad smo došli kući, bilo je negde oko četiri, pola pet izjutra, muž mi se požalio da ga glava mnogo boli. Rekao mi je: "Ovaj me mnogo ubi, namokri maramicu da je stavim na glavu". Dala sam mu je, kad sam ga pogledala, videla sam da je puna krvi. Ubrzo je pao bez svesti. Dozivala sam ga, kvasila mu lice ali ništa se nije dešavalo. Strašno sam se uplašila, pozvala sam komšiju, odveli smo ga u našu Hitnu pomoć odakle smo odmah upućeni u Niš. Ubrzo su mi kazali da je u kritičnom stanju, da moraju da mu snime glavu. Nakon što su ga pregledali, rekli su mi da ima izliv krvi, da mu je mozak oštećen te da će iako preživi, imati ozbiljne posledice. Shvatila sam da za njega nema nade, bio je na aparatima dok nije umro. Žalno je što ga više nema, i za mene i za moju decu - kazuje Živadinovićeva udovica.

Draganova majka Mirjana ophrvana je tugom, a posebno joj teško pada što joj je sina usmrtio unuk.

- Šta da kažem, ostadoh bez sina. Kuću sam mu napravila, da se ne potuca od jednog do drugog, a sad ode u grob - jedva je govorila starica.

U Osnovnom javnom tužilaštvu potvrđeno je da je Mlađan lišen slobode nakon ovog događaja.

- Osumnjičenom se na teret stavljala teška telesna povreda a zadržavanje mu je određeno da ne bi uticao na svedoke. Nakon njihovog saslušanja, nije bilo potrebe da se ova mera produži. Predmet je kod nas, očekujemo nalaz Zavoda za sudsku medicinu povodom toksikološkom veštačenja i obdukcije nakon čega ćemo u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom odlučiti o daljem toku postupka - saopštio je Ivan Marković, portparol Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu.

Kako je rečeno u niškom Univerzitetskom kliničkom centru, Svrljižanin je primljen 4. septembra zbog povreda glave.

- Nakon zbrinjavanja na odeljenju reanimacije Urgentnog centra, neurohirurzi su ga operisali zbog akutnog subduralnog hematoma i prebačen na odeljenje intenzivne nege. Ponovo je operisan 6. septembra zbog epiduralnog hematoma, ali je je 17. septembra preminuo - saopšteno je iz UKC Niš.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.