UHVATIO DRUGA, PA SA NJIM PAO SA TVRĐAVE: Momačko veče se pretvorilo u horor, detalji tragedije u Novom Sadu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023, 12:19

UHVATIO DRUGA, PA SA NJIM PAO SA TVRĐAVE: Momačko veče se pretvorilo u horor, detalji tragedije u Novom Sadu

Još se ispituju sve okolnosti slučaja sa tragičnim posledicama.

Mladić koji je sinoć pao sa bedema Petrovaradinske tvrđave i poginuo na licu mesta identifikovan je kao muškarac (30) iz Paraćina, dok je drugi (30) povređen i on se nalazi u teškom stanju, ali je trenutno stabilno.

Kako se saznaje, tokom dosadašnje istrage je utvrđeno da je bilo organizovano momačko veče.

Jedan od muškaraca je na bedemu tvrđave hteo da fotografiše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ili uradi selfi, izgubio ravnotežu, uhvatio se mahinalno za muškarca koji je bio pored njega, povukao ga i zajedno su pali sa tvrđave, saznaje se iz izvora bliskih istrazi.

Što se povređenog pacijenta tiče, kako se saznaje iz Kliničkog centra Vojvodine, pacijent je primljen na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju KCV sa teškim politraumatskim povredama, dominantno kičmenog stuba i grudnog koša.

Nakon inicijalne dijagnostike i urgentnog zbrinjavanja pacijent je teškog, ali stabilnog opšteg stanja.

Podsetimo, dvojica muškaraca iz Paraćina stara 30 godina pala su jutros oko pet sati sa bedema Petrovaradinske tvrđave, potvrđeno.

Novosadska Hitna pomoć je po pozivu policije intervenisala, jedan muškarac je zatečen bez znakova života i pokušana je reanimacija, ali uprkos naporima lekara, on je preminuo.

Kako kaže doktorka Hitne pomoći Nikolina Marić, drugi muškarac je u svesnom stanju prevezen na odeljenje hirurgije Kliničkog centra Vojvodine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.