UHVATILI ZVER OD 500 KG I ODRUBILI MU GLAVU: Poznatiji kao Demon ovaj krokodil je terorisao meštane 50 GODINA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2020, 22:41

UHVATILI ZVER OD 500 KG I ODRUBILI MU GLAVU: Poznatiji kao "Demon" ovaj krokodil je terorisao meštane 50 GODINA (VIDEO)

Lokalni aktivisti su želeli da preuzmu reptila i prebace ga na drugu lokaciju

Sujeverni meštani jednog indonežanskog sela uhvatili su krokodila od 4,2 metra i odrubili mu glavu jer ih je prethodno terorisao.

Kako se navodi, "demon" od 50 godina ima čak 500 kilograma.

Meštani ostrva Bangka Belitung su ga uhvatili u mrežu sa sečivima, a onda su odlučili da odvojeno zakopaju njegovo telo i glavu, jer će tako osigurati da ih neće ponovo progoniti, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smatraju da je u pitanju zli duh.

Posle dva dana provedena u zatočeništvu, krokodil je uginuo. Bio je toliko ogroman da ga je do mesta "sahrane" prevezao buldožer.

, ali su seljani to odbili iz religijskih razloga.

- Postoji verovanje da krokodil ne treba da bude premešten iz sela zato što je demon, ali oni imaju svoj način kako da se obračunaju sa njim - naveo je jedan Indonežanin.

Pre nego što je zakopan, utvrđeno je da nije imao zube.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.