UHVATILA GA PANIKA: Amerikancu (34) do kraja života ostalo još samo 100 orgazama!

Izvor: Kurir, 07.Feb.2015, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHVATILA GA PANIKA: Amerikancu (34) do kraja života ostalo još samo 100 orgazama!

Čovek tvrdi da su mu lekari otkrili redak poremećaj zbog kojeg se njegov penis, postupno nakon svakog ejakuliranja puni gustim vezivnim tkivom

Amerikanac sa pseudonimom se potpisuje samo kao RLS otkrio je kako mu je ostalo još samo 100 orgazama pre nego što u potpunosti izgubi erekciju.

Čovek (34) tvrdi da su mu lekari otkrili retki poremećaj zbog kojeg se njegov penis, postupno, nakon svakog ejakuliranja, puni gustim vezivnim tkivom.

Penis će se s >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << vremenom u potpunosti napuniti tkivom zbog kojeg više neće moći doživeti erekciju. Doktori su ga upozorili da mu je preostalo još otprilike sto orgazama koje je Amerikanac doslovce počeo štedeti zbog čega mu masturbacija ne pada na pamet.

RLS koji je dosad posetio brojne specijaliste, svoje stanje je ovako objasnio:

"Zapravo, u penisu postoji rezervoar koji se puni krvlju kada muškarac doživljava erekciju. U mom slučaju, svaki put kada je imam, ona uzrokuje autoimunu reakciju (gde imunitet napada i  uništava zdravo tkivo greškom), zbog čega se penis puni vezivnim tkivom", objasnio je svoje stanje RLS, koji je tražio savete brojnih specijalista.

Amerikancu je rečeno kako je njegov slučaj ujedno prvi na svetu. Doktori sumnjaju i na Pejronijevu bolest koja uzrokuje zakrivljenost penisa, pa i otežano postizanje erekcije.

RLS tvrdi kako nikada nije išao u saune, da nije nosio uske gaćice i bokserice i da nikada nije primio udarac u genitalije koji bi mogao uticati na stvaranje poremećaja.

"Užasavam se masturbacije. Spavao sam sa samo jednom ženom otkad sam dobio dijagnozu, a kada je ona ponovno htela seks sa mnom, dobio sam napadaj panike. Oblio me hladan znoj", otkrio je Amerikanac.

Dejli mejl

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.