UHVAĆENI SU U AKCIJI: Ona sedi na njemu NASRED PUTA... SVE JE SNIMLJENO, došla i POLICIJA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2019, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHVAĆENI SU U AKCIJI: Ona sedi na njemu NASRED PUTA... SVE JE SNIMLJENO, došla i POLICIJA (FOTO)

Komentari su urnebesni!

Mladost i ludost uvek nekako idu skupa. Naročito kod razmene nežnosti, koja se u tinejdžerskom dobu veoma teško obuzdava, zbog čega imamo prilike da vidimo mlade kako se ljube na svim mogućim, a sudeći po ovoj fotografiji i nemogućim mestima.

Mladi par iz Splita, našao se na meti policajcima iz ovog hrvatskog grada na Jadranu zbog razmenjivanja nežnosti nasred puta u Splitu.

- Noćna romantika na splitskim putevima... Zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << straha za njihovu sigurnost obaveštena je i policija, stajalo je u opisu fotografije na Fejsbuk stranici Prometne zgode i nezgode.

- Ovako se reklamira turizam u Dalmaciji! Vodimo svi ljubav a ne rat - poručili su neki korisnici Fejsbuka, dok su drugi bili malo taktičniji.

- Da znaju kakvi debili voze automobile splitskim ulicama ne bi ni trotoarom hodali, a kamoli ovo uradili - glasilo je njihovo viđenje ove simpatične situacije dvoje zaljubljenih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.