UHVAĆENA!

Izvor: Kurir, 11.Apr.2008, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHVAĆENA!

Vojvođansku lepoticu i bivšu suprugu čuvenog fudbalera Lotara Marijanu Mateus uhvatio Kurirov fotoreporter ispred hotela „Hajat“, gde je boravila tajno

Iako je popularna Vojvođanka Marijana Mateus, supruga bivšeg trenera FK Partizan Lotara, inkognito boravila u Beogradu, i čak se nije javila ni najboljoj drugarici, modnoj kreatorki Suzani Perić, koja je dan ranije imala modnu reviju u okviru Fešn selekšena, naš fotoreporter se našao na pravom mestu u pravo vreme i >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << uhvatio Marijanu na izlasku iz hotela „Hajat“. Dobro raspoložena i nasmejana, kada je shvatila da je razotkrivena, pozirala je za Kurir. Pokazala je da, nakon četiri godine braka sa Lotarom i krizom koju je preživela nakon obelodanjenja njegove veze sa devetnaestogodišnjom ukrajinskom manekenkom Kristinom Lilijan, izgleda bolje nego ikad uprkos tome što prolazi kroz težak period. Bila je obučena u jarkocrveni kaputić, sa belim šalom oko vrata i ogromnom tašnom u istoj boji, u „šanel“ čizmicama. Žena od milion dolara, kako je u javnosti zovu, u poslednje vreme zajedno sa svojom decom često putuje, ali se i prevarila ako je mislila da će u srpskoj prestonici ostati nezapažena.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.